✔ Gratis inspectie

✔ Energiezuinige ledverlichting

✔ Nieuwe installaties en renovaties

Elektrische storing

Een elektrische storing in uw woning kan voor veel ongemak zorgen en in sommige gevallen zelfs gevaarlijk zijn. Bij Renovibe AG uit Deurne begrijpen we de urgentie van dergelijke situaties en staan we klaar om u snel en effectief te helpen. Storingen kunnen zich op verschillende manieren manifesteren, zoals uitvallende verlichting, niet werkende stopcontacten of kortsluiting. Het is belangrijk om bij het eerste teken actie te ondernemen.

Heeft u last van een elektrische storing?

Oorzaken en acties bij een elektrische storing

Een elektrische storing kan door verschillende factoren worden veroorzaakt, zoals verouderde bedrading, overbelasting van het netwerk of een defecte zekeringskast. Wanneer u een storing in uw woning opmerkt, is het belangrijk om direct een gekwalificeerde elektricien in te schakelen. Deze professional kan de oorzaak van de storing achterhalen en een passende oplossing bieden. In sommige gevallen kan een renovatie van uw elektrische installatie nodig zijn om herhaling te voorkomen.

Elektrische keuring Antwerpen
Elektrische keuring Antwerpen

Onze aanpak

Bij Renovibe AG pakken we een elektrische storing aan door grondig onderzoek en met behulp van geavanceerde apparatuur. We beginnen met een gratis inspectie om de omvang van het probleem te beoordelen. Indien nodig zullen we ook de plon vervangen om toekomstige problemen te voorkomen. Ons doel is om uw elektrische systeem veilig en betrouwbaar te maken.

Contact

Adresgegevens:

Renovibe AG
Van Dornestraat 42
2100 Deurne

info@renovibe-ag.be

0487317867

Ondernemingsnummer: 0461854938
BTW: BE0461854938

Sta niet in het donker, neem nu contact op

Heeft u last van een elektrische storing of wilt u uw elektrische systeem preventief laten inspecteren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team van deskundige elektriciens staat klaar om u te voorzien van snelle en effectieve oplossingen voor uw elektrische problemen. Laat een storing uw dag niet verpesten; wij zorgen ervoor dat uw elektrische installatie weer veilig en betrouwbaar functioneert.