✔ Gratis inspectie

✔ Energiezuinige ledverlichting

✔ Nieuwe installaties en renovaties

Renovatie van uw elektrische installatie

De renovatie van uw elektrische installatie is een belangrijke stap om de veiligheid en functionaliteit binnen uw woning te waarborgen. De elektriciens van Renovibe AG uit Deurne staan klaar om u hierin te begeleiden. Het updaten van uw elektrische systemen zorgt niet alleen voor een veiliger thuis, maar kan ook de efficiëntie van uw elektriciteitsverbruik verbeteren. Ons team van elektriciens begrijpt het belang van een betrouwbare elektrische installatie en we streven ernaar om elke renovatie correct en stressvrij te laten verlopen.

Plan een renovatie van uw elektrische installatie voor meer veiligheid en efficiëntie

Tijd voor een update: renovatie van uw elektrische installatie

Gemiddeld genomen is uw elektrische installatie elke 20 tot 25 jaar toe aan een grondige renovatie. Onze elektricien staan klaar voor de renovatie van uw elektrische installatie, zodat deze weer voldoet aan de nieuwste normen en regelgevingen. Een verouderde installatie kan risico's met zich meebrengen, en een tijdige renovatie kan deze problemen voor zijn. Tijdens de renovatie kijken we naar de noodzaak van een nieuwe elektrische installatie om zo de veiligheid en efficiëntie van uw woning te optimaliseren. Het is onze missie om met onze diensten uw woning veiliger en comfortabeler te maken. Dit doen we onder meer met:

  • Een elektriciteitsbord conform het AREI
  • Slijp- en kapwerk
  • Bekabeling van de nieuwe kringen
  • Afwerking met Niko-afdekplaten
Elektrische keuring Antwerpen

Contact

Adresgegevens:

Renovibe AG
Van Dornestraat 42
2100 Deurne

info@renovibe-ag.be

0487317867

Ondernemingsnummer: 0461854938
BTW: BE0461854938

Neem nu contact op om klaar te zijn voor een veiligere toekomst

Bent u toe aan een update van uw elektrische systemen of heeft u advies nodig over de renovatie van uw plon? Ons team van vakkundige elektriciens is er voor u. Ook een renovatie van uw volledige zekeringskast kan nodig zijn. Of het nu gaat om een kleine aanpassing of een volledige renovatie, onze elektriciens bieden een service op maat die aansluit bij uw behoeften. Uw veiligheid is onze prioriteit, en we zijn toegewijd om de beste oplossingen te bieden voor elke uitdaging. Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis inspectie en een veiliger thuis.