Gratis inspectie

✔ Energiezuinige ledverlichting

✔ Nieuwe installaties en renovaties

Problemen na een elektrische keuring

Het ontdekken van problemen na een elektrische keuring kan ontmoedigend zijn. Renovibe AG uit Deurne staat klaar om u door deze uitdagingen heen te loodsen en ervoor te zorgen dat uw elektrische installatie aan alle eisen voldoet. Het is niet ongewoon dat na een elektrische keuring enkele punten aan het licht komen die aandacht behoeven. Deze problemen zijn vaak te wijten aan veroudering of niet-conformiteit met de huidige veiligheidsnormen.

Ondervindt u problemen na een elektrische keuring?

Aanpak van problemen na een elektrische keuring

Het oplossen van problemen na een elektrische keuring kan variëren van kleine aanpassingen tot het noodzakelijk vernieuwen van grote delen van uw elektrische systeem. Die problemen worden meestal opgemerkt na het keuren van:

Veelvoorkomende kwesties omvatten niet-geaarde stopcontacten, verouderde bedrading, of problemen met de zekeringskast. Een gekwalificeerde elektricien van ons team kan deze problemen vakkundig aanpakken. We stellen een duidelijk plan op om deze problemen efficiënt en volgens de geldende normen te verhelpen. Onze gratis inspectie geeft u een helder beeld van de noodzakelijke aanpassingen.


Elektrische keuring Antwerpen

Contact

Adresgegevens:

Renovibe AG
Van Dornestraat 42
2100 Deurne

info@renovibe-ag.be

0487317867

Ondernemingsnummer: 0461854938
BTW: BE0461854938

Neem de eerste stap naar een veilig huis

Heeft u problemen ondervonden na een elektrische keuring en zoekt u een betrouwbare oplossing? Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor een snelle en professionele service, waarmee uw elektrische installatie weer volledig aan de huidige normen zal voldoen.