Gratis inspectie

✔ Energiezuinige ledverlichting

✔ Nieuwe installaties en renovaties

Elektrische keuring in Antwerpen

Renovibe AG uit Deurne zorgt ervoor dat uw woning in Antwerpen volledig klaargestoomd is voor een elektrische keuring. Onze gekwalificeerde elektricien neemt deze taak op zich om de veiligheid en conformiteit van uw elektrische systemen te garanderen vooraleer de keuring plaatsvindt. We nemen uw elektrische installatie grondig onder handen om te zorgen dat alles voldoet aan de huidige normen en regelgeving omtrent een keuring. Ons team zorgt ervoor dat uw installaties niet alleen veilig, maar ook efficiënt werken.

Wij bereiden u voor op een elektrische keuring van uw woning in Antwerpen

Grondige voorbereiding voor de elektrische keuring van uw woning

Een belangrijk onderdeel van de voorbereiding op de elektrische keuring van uw woning is het opstellen van een eendraadschema en situatieplan. Onze elektricien controleert de aarding en slaat indien nodig een nieuwe, inspecteert de isolatieweerstand, zorgt voor een conform elektriciteitsbord, controleert de vochtige kringen en stelt een lijst op met eventuele opmerkingen. Het nazicht van uw elektrische installatie is een uitgebreid proces waarbij elk detail telt. Onze elektriciens bereiden u niet alleen voor op een algemene keuring van de elektrische installatie van uw woning, maar staan ook voor u klaar voor:

Na afronding van onze diensten kunt u met een geruststellend gevoel een controleur uitnodigen om een keuring uit te voeren, wetende dat al uw elektrische installaties voldoen aan alle eisen.

Elektrische keuring Antwerpen

Contact

Adresgegevens:

Renovibe AG
Van Dornestraat 42
2100 Deurne

info@renovibe-ag.be

0487317867

Ondernemingsnummer: 0461854938
BTW: BE0461854938

Neem vandaag nog contact op voor een veilig thuis

Heeft u zorgen over de veiligheid van uw elektrische installaties of bent u op zoek naar een deskundige elektricien om u voor te bereiden op een keuring van uw elektrische installatie? Aarzel dan niet langer. Wanneer er na de keuring toch nog problemen opduiken, kunnen wij deze eveneens voor u oplossen, zodat uw huis weer snel aan alle normen voldoet. Onze diensten zijn gericht op het garanderen van uw veiligheid en gemoedsrust. Neem vandaag nog contact met ons op voor een deskundige aanpak van uw elektrische systemen.