Nieuwe Zekeringkast: Stapsgewijze Modernisering van Elektrische Infrastructuur

Gepubliceerd op 27 maart 2024 om 22:34

We zijn verheugd om onze recente upgrade van de elektrische infrastructuur op onze site met u te delen! Onze nieuwe zekeringkast is een belangrijke stap voorwaarts in termen van veiligheid, efficiëntie en toekomstbestendigheid.

1: Veiligheid en efficiëntie staan voorop: onze verouderde zekeringkast met smeltzekeringen heeft plaatsgemaakt voor een geavanceerd model met differentieelbeveiliging. Deze belangrijke verbetering minimaliseert de kans op elektrische storingen en draagt bij aan een veiliger installatie.

 

2: Voorbereid op Toekomstige Behoeften: We hebben de zekeringkast ook voorbereid op een verzwaring naar 3x400V+N, waardoor we klaar zijn voor toekomstige groei en eventuele toenemende vermogensbehoeften.

 

3: Duurzame Energieoplossingen: Bovendien hebben we ruimte gereserveerd voor zonnepanelen, waardoor we ons engagement voor duurzame energie versterken en bijdragen aan een groenere toekomst. Daarnaast hebben we ook plaats vrijgemaakt voor een laadpaal, waardoor we elektrische mobiliteit op onze site kunnen ondersteunen.

 

We zijn enthousiast over deze upgrades en de voordelen die ze met zich meebrengen. Bedankt voor uw interesse en blijf op de hoogte van verdere ontwikkelingen!